ОАЕ изпратиха хуманитарна помощ за децата и жените в Газа

  • 01 април 2024 11:30

  • 205
  • 3
ОАЕ изпратиха хуманитарна помощ за децата и жените в Газа
© Getty Images

ОАЕ изпратиха хуманитарна помощ на деца и жени в Газа, която е част от продължаващата хуманитарна инициатива за палестинския народ  "Храбър рицар 3", предаде новинарската агенция на ОАЕ – УАМ.

Всичко по темата:
Войната на Израел с Иран и Хамас 2265

Хамуд Абдула ал Джунаиби, генерален секретар на Червеният полумесец на ОАЕ, изтъкна продължаващите усилия на хуманитарната операция "Храбър рицар 3" за изготвяне на пакети с помощи, предназначени специално за нуждаещите се деца и жени в Газа. "Разпределянето на пакетите с храна е част от цялостните усилия на ОАЕ за предоставяне на хуманитарна помощ на Газа. Това се осъществява или чрез операции по въздух или чрез конвои с помощи от ОАЕ, които влизат през граничния пункт Рафах", заяви Ал Джунаиби пред УАМ.

Испания достави по въздух 26 тона хуманитарна помощ в Газа

Ал Джунаиби потвърди ангажимента на ОАЕ да подкрепят всички палестинци, по-специално жените и децата, като предоставят основна помощ и хранителни продукти. Той подчерта, че тези специализирани пакети с помощи се предоставят успоредно с всички положени усилия за подпомагане, които включват широк набор от основни продукти.

Значителният принос за Газа отразява указанията на мъдрото ръководство на ОАЕ да бъде солидарно с палестинския народ в този труден момент, като демонстрира глобалното си лидерство в хуманитарен аспект, отбелязва БТА.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
205 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.05.25 | 08:13

3
❤️ Г­­о­­­р­­­е­­щ­и­ ­­­м­­­о­­м­­­и­­­ч­е­­­т­а­ ­в­и­­ ­о­­­ч­­­а­­к­в­­­а­­­т ­­-­ X­­­1­8­­.­­F­U­­N

2024.04.01 | 14:24

2
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим-----> do.my/bmaca
СМЪРТ НА АРАПИТЕ!

2024.04.01 | 13:33

1
МАЙ МУНИТЕ НА САПУН!

Добави коментар

Водещи новини