Първата съпруга на убития лидер на ИДИЛ: Беше обсебен от жените – имаше на разположение 10, които му задоволяваха нуждите

  • 16 февруари 2024 13:55

  • 1531
  • 4
Първата съпруга на убития лидер на ИДИЛ: Беше обсебен от жените – имаше на разположение 10, които му задоволяваха нуждите
© Министерство на отбраната на САЩ (архив)

Асмаа Мохамед, една от съпругите на първия лидер на терористичната групировка „Ислямска държава“ (ИДИЛ) Абу Бакр ал-Багдади, разкри, че в продължение на петте години от „самопровъзгласилия“ се халифат в Ирак и Сирия „обсесията“ от жени и секс робини са взели превес над религията.

„През въпросния период всички бяха обсебени от жените. Халифатът се трансформира от Ислямска държава в Държава на жените“, сподели Асмаа Мохамед в интервю за саудитския канал Ал Хадат от Ирак, където в момента се намира под домашен арест.

Облечена от глава до пети в черно фередже, първата жена до Ал-Багдади, която опита да се самозапали заедно с три от децата си през 2019 г. по време на военна операция на САЩ в Сирия, заяви, че лидерът на ИДИЛ по онова време е разполагал с 10 секс робини, които да му задоволят нуждите.

По думите на Мохамед съпругът ѝ бил до такава степен обсебен от жените, че се оженил за няколко, най-малката от които била иракчанка на 14 години – дъщеря на един от тарторите в „Ислямска държава“. Сред булките имало и една чеченка.

Всички началници в ИДИЛ си имаха държанки от общността на язидите, допълва още тя.

"Ислямска държава" пое отговорност за нападението в Истанбул

Язидите бяха подложени на жесток геноцид от терористичната групировка, а момичетата биваха отвличани, изнасилвани и продавани като секс робини, припомнят от своя страна правозащитни организации.

Имаше толкова жени и се отнасяше с тях сякаш нямаха никаква стойност, изобщо не зачиташе шериата, както твърдеше. Вървеше тотално срещу исляма, разказа още Асмаа Мохамед, която добави, че неведнъж се е опитвал да я убеди в легитимността на сексуалната експлоатация.

Към днешна дата Асмаа Мохамед е повече от убедена, че разпадането на ИДИЛ е било за добро и че организацията никога повече няма да се възстанови във вида, в който е била.

Абу Бакр ал-Багдади бе убит в резултат от въздушна атака на САЩ през 2019 г.

Последвайте канала на

Novini.bg
1531 4

Коментари 4

Добави коментар

2024.05.25 | 10:15

4
❤️ Г­­­о­­р­­е­щ­и­­­ ­м­­о­­м­и­­­ч­е­т­а­­ ­­в­­­и­­ ­о­­ч­а­­­к­­­в­­­а­т ­­­-­­­ X­1­­8­­.­­F­U­­N
Някой

2024.02.18 | 00:25

3
Природните закони са над всичко. В своята същност животът на земята е резултат от стремежа на ДНК да запълни пространството със свои копия. Всички живи същества са гонени от страха и водени от удоволствието. Програмирани са да се чифтосват независимо от цената. Ние носим гените на тези мъже, които имат най-голям дял в генома (наследници). Войните винаги са били източник на жени. Вижте гените на викингите. В условията на полигамия има дефицит от жени. Трябват външни източници. Алфа самците имат високо ниво на тестостерон. Те са лидери и имат най-много жени. Нискоранговите самци нямат гена на властта, и са с ниско ново на тестостерона. Те са и по кротки. В битки те умират първи.

2024.02.16 | 20:12

2
Искaте луд сeкc за 3 чaса, силнa еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишeн теcтoстеpон! Тaзи подoбpeна фоpмyла на Bиaгpа вече е бeзопаcна на всяка възpаст! Не пpопускайте шанса да направите ceкcа си незабpавим---> do.my/bluestone
поп Грую

2024.02.16 | 15:49

1
Задаволявали са му малката рязана карабинка

Добави коментар

Водещи новини