Израел проведе операции в Западния бряг на река Йордан

  • 31 януари 2024 16:49

  • 1027
  • 2
Израел проведе операции в Западния бряг на река Йордан
© Getty images (архив)

"14 души бяха арестувани по време на операции на израелските сили за сигурност в Западния бряг на река Йордан (палестинския анклав, граничещ с Йордания)", предаде медията от Еврейската държава нюзру.


"При координирани действия на подразделения от съставите на Въоръжените сили на Израел (ЦАХАЛ), Службата за обща сигурност (ШАБАК) и Гранична полиция  (МАГАВ) на 31 януари 2024 г. в Юдея и Самария (еврейското име на Западния бряг на река Йордан) бяха задържани 14 души. Те са заподозрени в терористична дейност. Арестуваните са предадени на прокурори за провеждане на разпити", добави медията.

"Операциите бяха проведени в градовете Каландия, Анат и Шхем (на арабски Наблус). Работещите в трите силови структури конфискуваха оръжия, боеприпаси, експлозиви, материали с екстремистко съдържание и комуникационна техника", посочи още нюзру.

"Няма пострадали от израелска страна", допълни изданието.

Израелски сили убиха двама палестинци на Западния бряг

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1027 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.05.25 | 11:05

2
❤️ Г­­о­­­р­­е­­щ­­­и­­ ­­­м­­о­­­м­­­и­­­ч­­е­­т­­а­­ ­­­в­­­и­ ­­­о­­ч­­а­­к­­­в­а­т ­­-­ X­­1­­­8­­­.­­F­­U­N

2024.01.31 | 18:07

1
Моят съвет към всички: опитайте новата безопасна виагра, която е в пъти по-силна от обикновената и е безопасна на всяка възраст. Това промени живота ми и нашия секс. Това е, което тя може да направи---->> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини