Висш представител на "Хамас" кани Илон Мъск да посети ивицата Газа

  • 28 ноември 2023 21:30

  • 1024
  • 4
Висш представител на "Хамас" кани Илон Мъск да посети ивицата Газа
©

Висш представител на палестинското ислямистко движение "Хамас" отправи днес покана към американския милиардер Илон МъскИлон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на английски: Elon Reeve Musk, /ˈiːlɒn ˈmʌsk/) е канадско-американски инженер, изобретател, да посети ивицата Газа, за да се запознае на място с размера на разрушенията, причинени от израелските бомбардировки, предаде Ройтерс.

Всичко по темата:
Войната на Израел с Иран и Хамас 2071

"Каним го да посети, съобразно нормите за обективност и достоверност, ивицата Газа, за да види мащаба на кланетата и разрушенията, извършени срещу хората в Газа", заяви на пресконференция в Бейрут високопоставеният представител на "Хамас" Осама Хамдан.

Илон Мъск обеща да носи медальон в знак на солидарност със заложниците в Газа

Вчера медийният магнат Мъск, подложен на нападки заради одобрението си за антиеврейски пост, разгледа място, атакувано от "Хамас" в Израел, и заяви, че се ангажира да направи всичко необходимо да спре разпространяването на омраза, отбелязва БТА.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1024 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
нормален човек

2023.11.28 | 22:42

1
Имате правописна грешка. Хамас са терористична групировка.

2023.11.29 | 08:14

3
BRAVO!!!!!!

2023.11.28 | 22:53

2
Уникално лекарство за мъже, което взриви интернет не само помага в леглото (3 пъти по-ефективно от виaгpа), но и лекува простатит, безплодие, еректилна дисфункция, плешивост и премахва излишните мазнини по корема. Повече подробности тук------>> gg.gg/blumag

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини