Бенямин Нетаняху: Надявам се скоро да имаме добри новини за освобождаването на заложниците

  • 21 ноември 2023 16:00

  • 579
  • 1
Бенямин Нетаняху: Надявам се скоро да имаме добри новини за освобождаването на заложниците
© Getty images (архив)
Слушай новината Слушай новината

"Аз се надявам, че в скоро време ще имаме добри новини по отношение на освобождаването на взетите от палестинската терористична групировка Хамас заложници", това каза израелският премиер Бенямин НетаняхуБенямин НетаняхуБенямин Нетаняху е роден на 21 октомври 1949 г. в Тел Авив, Израел. Той е израелски политик и, предаде Би Би Си.

Всичко по темата:
Войната на Израел с Иран и Хамас 2256

"Министър-председателят на Еврейската държава отбеляза, че има определен напредък в усилията по освобождаването  на похитените на 7 октомври от радикалната мюсюлманска организация цивилни израелци и чужденци", добави британската медия.

"Нетаняху обаче не разкри подробности", допълни Би Би Си.

Израел: Обкръжихме гнездото на терористите в ивицата Газа

Това е първото официално изявление на израелски политик по този въпрос.

Както вече екипът на novini.bg писа, по-рано изказвания от този род направиха генералният секретар на Политическото бюро на Хамас Исмаил Хания, говорителят на президента на САЩ Джо Байдън – Джон Кърби и официалният представител на  външното министерство на Катар, страната-посредник в преговорите между Израел и Хамас.

"Във връзка с евентуалното споразумение с Хамас Нетаняху свика заседание на правителството за 20 часа (българско време). Преди това ще бъдат проведени консултации с високопоставени военни и ръководители на службите за сигурност", това написа израелската медия мигнюз.

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
579 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.11.21 | 16:19

1
И двамата ще го харесате! Абсолютно нови възможности в секса, независимо от възрастта. Това е много готино нещо, веднъж опитате ли го, никога няма да съжалявате -------> mub.me/bluex

Добави коментар

Водещи новини