Байдън е казал на Нетаняху, че тридневна пауза в сраженията може да помогне за освобождаването на заложници

  • 08 ноември 2023 06:05

  • 895
  • 2
Байдън е казал на Нетаняху, че тридневна пауза в сраженията може да помогне за освобождаването на заложници
© Getty Images

Президентът на САЩ Джо БайдънДжо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в е казал в понеделник на израелския премиер Бенямин НетаняхуБенямин НетаняхуБенямин Нетаняху е роден на 21 октомври 1949 г. в Тел Авив, Израел. Той е израелски политик и, че тридневна пауза в сраженията може да помогне за освобождаването на някои заложници, съобщи вчера порталът „Аксиос“, като цитира  американски и израелски длъжностни лица, предаде Ройтерс.

Всичко по темата:
Войната на Израел с Иран и Хамас 2097

Позовавайки се на американски служител, „Аксиос“ съобщи, че съгласно предложение, което се обсъжда между САЩ, Израел и Катар, Хамас ще освободи 10-15 заложници, ще използва паузата за проверка на самоличността на всички заложници и ще предаде списък с имената на хората, които държи, пише БТА.

В изявление в понеделник Белият дом каза, че Байдън и Нетаняху са обсъдили „възможността за тактически паузи, за да може цивилните да получат възможности за безопасно напускане на райони на продължаващите сражения, да се гарантира, че помощта достига до цивилни нуждаещи се и да се даде възможност за освобождаване на потенциални заложници."

Хиляди демонстранти се събраха във Вашингтон да настояват за спиране на огъня в Газа

Последвайте канала на

Росица Валентинова
895 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.11.08 | 09:28

2
Отслабването без диета и гладуване не е мечта - това е реалност.Найпродaваният пpодyкт за отcлабвaне в свeта! Помoгна на мен и съпpyга ми и ще пoмогне на вас, pезyлтатът е видим след няколко дни. Съветвам всички с наднормено тегло да пробват---->> mub.me/keto

2023.11.08 | 07:44

1
Бай-дън изкуфеляка с насрания памперс....хахахаа

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини