Хари и Меган коментираха войната между Израел и "Хамас"

  • 12 октомври 2023 15:48

  • 1691
  • 1
Хари и Меган коментираха войната между Израел и "Хамас"
© Getty Images
Слушай новината Слушай новината

Принц ХариПринц ХариПринц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на английски Henry Charles Albert David), и Меган МаркълМеган МаркълМеган, херцогиня на Съсекс (на английски: Meghan, Duchess of Sussex), родена Рейчъл Меган Маркъл (на английски: публикуваха прочувствено изявление за войната между Израел и "Хамас". Херцогът и херцогинята на Съсекс потвърдиха, че застават срещу "всички актове на тероризъм и бруталност" в изявление, публикувано на уебсайта на двойката Archewell, което идва, след като бяха видени в Ню Йорк с конвой от седем автомобила за публична изява на събитие за психично здраве.

Всичко по темата:
Войната на Израел с Иран и Хамас 1974

Под заглавие "С натежали сърца" изявлението на техния уебсайт гласи: "Във фондация "Аркуел", заедно с Принц ХариПринц ХариПринц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на английски Henry Charles Albert David), и Меган, херцогът и херцогинята на Съсекс, се противопоставяме на всички актове на тероризъм и жестокост. Подкрепяме нашите партньори и организации на фронтовата линия в Израел, за да осигурим необходимата спешна помощ и да помогнем на всички невинни жертви на това безсъвестно ниво на човешко страдание."

Омид Скоуби, един от авторите, които стоят зад биографичната книга на Принц ХариПринц ХариПринц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на английски Henry Charles Albert David), и Меган МаркълМеган МаркълМеган, херцогиня на Съсекс (на английски: Meghan, Duchess of Sussex), родена Рейчъл Меган Маркъл (на английски: "Finding Freedom" (Намиране на свободата), уведоми феновете и последователите на двойката, когато сподели скрийншот на изявлението в Twitter, сега известен като X. Заедно със скрийншот Омид написа "Фондация "Аркуел", Принц ХариПринц ХариПринц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на английски Henry Charles Albert David), и херцогиня Меган снощи публикуваха кратко изявление относно войната между Израел и "Хамас".

Червеният кръст: Болниците в Газа се превръщат в морги

Феновете реагираха на изявлението на двойката, като един човек написа: "Страхотно изявление. Категорично осъжда всички актове на тероризъм и бруталност категорично и без етикети. Подсилва действията, които Аршуел ще предприеме в подкрепа на усилията за мир, за да могат всички невинни, засегнати от този исторически конфликт, да намерят помощ."

Това изявление и проява на солидарност идват на фона на войната, която е отнела живота на най-малко 2300 души и от двете страни. То идва, след като крал Чарлз предложи "мисли и молитви" за хората, въвлечени в конфликта, "особено за тези, които са загубили близки". Бъкингамският дворец заяви: "Негово Величество е потресен от варварските терористични актове в Израел и ги осъжда."

Принц УилямПринц УилямУилям Артър Филип Луи Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Кембридж (на английски: William Arthur Philip Louis) е член и Кейт също осъдиха нападението на Хамас. Дворецът Кенсингтън заяви: "Принцът и принцесата на Уелс са дълбоко разстроени от опустошителните събития, които се случиха."

Изявлението на Уелс продължава: "Ужасите, причинени от терористичната атака на "Хамас" срещу Израел, са ужасяващи; те напълно ги осъждат. Тъй като Израел упражнява правото си на самозащита, всички израелци и палестинци ще продължат да бъдат преследвани от скръб, страх и гняв и в бъдеще, пише Вести.бг.

"Техни кралски височества пазят в сърцата и умовете си всички жертви, техните семейства и приятели. Тези, с които принцът на Уелс се срещна през 2018 г., в огромната си част споделят обща надежда - тази за по-добро бъдеще."

Изявлението завършва: "В разгара на такова ужасно страдание принцът и принцесата продължават да споделят тази надежда безрезервно."

Всички последни новини, новини за шоубизнеса, начина на живот и спорта, поднесени от нашия отдаден американски екип.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
1691 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.10.12 | 17:56

1
Уникално лекарство, което взриви интернет: то е многократно по-хладно от ви.агра и е напълно безопасно на всяка възраст. С него ще имате силна и дълга ер.екция, много спе.рма и повишена издръжливост и тестостерон. Прочетете го сами------> mub.me/medik

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини