ИДИЛ заплаши с биологична атака в Катар

  • 10 ноември 2022 16:31

  • 762
  • 2
ИДИЛ заплаши с биологична атака в Катар
© gettyimages

Канал в Telegram, близък до "Ислямска държава", призова за безпощадни и биологични атаки срещу световното първенство в Катар. Според съобщението първенството е “златна възможност” на всеки привърженик на "Ислямска държава" за отмъщение срещу коалицията за борба с терористичната организация.

Каналът пуска и две инфографики на страните, които са част от глобалната коалиция, която се бори с "Ислямска държава".

Изброени са и инструкции за атаките, които са описани като "хуманитарна кампания за прочистване на Катар".

Ваксинирането няма да е задължително за феновете на Световното в Катар

"Прочистването не е ограничено до използването на вируси в храната и напитките им. Може да се използва нещо за впръскване, маскирано като парфюм. Може да се намазват вратите с някакви зарази, от които да се разболяват. Просто трябва да правите това, което е по силите ви и желанията на Аллах. Но целта остава - да се приберат у дома в ковчег", се казва в зловещото съобщение.

Допълнително се дава информация за сайтове, които предлагат биологично оръжие.

Домакините правят всичко възможно да опазят фенове и отбори по време на световното. В момента там са разположени елитните части на турските специални сили, които по принцип се занимават точно с терористични атаки.

Франция също праща част от полицията, която отговаря за масовите събития и се провали с гръм и трясък по време на финала на Шампионската лига в Париж, когато хиляди фенове на "Ливърпул" бяха обгазени, защото не бяха успели да влязат на "Стад дьо Франс".

Военни ще бъдат изпратени и от други държави, като всички ще са под общо командване. Там ще действат американски антитерористи. Лошото е, че на малка територия ще дойдат над 1,5 милиона чужди туристи и трудно ще бъдат опазени.

Мая Йорданова
762 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Това е ясно

2022.11.14 | 00:42

2
В Катар ще има проблеми и жертви
PaulaFox

2022.11.10 | 17:22

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062 (Копирайте връзката и я отворете в браузъра си)

Добави коментар

Водещи новини