Наградиха Николай Младенов с най-високия орден на Палестина

  • 02 февруари 2021 09:53

  • 798
  • 1
Наградиха Николай Младенов с най-високия орден на Палестина
© Nikolay Mladenov, facebook

Президентът на  Палестинската автономия Махмуд Абас удости с най-високия орден на палестинката власт бившия външен министър и специален координатор за Близкоизточния мирен процес Николай МладеновНиколай Младенов Николай Евтимов Младенов е избран за министър на външните работи от 41-ото Народно събрание на 27. За заслугите си за постигане на мира той получи Голямата Звезда на Йерусалим. За това съобщи самият Младенов в профила си във фейсбук. 

"Благодаря на него и на всички, с които през последните години работихме за тази голяма чест. За шест години сме имали отлични моменти на сътрудничество, имали сме и сериозни различия, но винаги сме преодолявали препятствията в името на мира", коментира той.

"Ню Йорк таймс" хвали Николай Младенов

Името на Николай МладеновНиколай Младенов Николай Евтимов Младенов е избран за министър на външните работи от 41-ото Народно събрание на 27 е добре известно в Близкия изток и на Запад. За него се заговори отново в българските медии след отказа му да поеме ролята на пратеник на световната организация за Либия догодина поради "лични и семейни причини". 

Вчера президентът Абас ме удостои с най-високия орден на палестинката власт — Голямата Звезда на Йерусалим. Благодаря...

Публикувахте от Nickolay Mladenov в Понеделник, 1 февруари 2021 г.

Последвайте канала на

Novini.bg
798 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
EM

2021.02.02 | 22:10

1
Щом терористите-пакостинци го награждават . да е жив и здрав.

Добави коментар

Водещи новини