Иранският президент се радва, че Тръмп е изгубил изборите

  • 16 декември 2020 12:05

  • 298
  • 0
Иранският президент се радва, че Тръмп е изгубил изборите
©

Иранският президент Хасан РоханиХасан РоханиСедмият президент на Иран Хасан Рохани е роден на 12 ноември 1948 година. Заема поста на 3 август изрази радост от това, че Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския напуска поста, наричайки го "терорист" и американския президент, който най-много е пренебрегвал законите, съобщиха Ройтерс и ТАСС.

"Някои казват, че сме въодушевени от идването на Джо БайдънДжо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в на власт (в САЩ). Това не е така, но сме много радостни, че Тръмп напуска поста", заяви иранският президент и добави: "Това е човек, който извършваше престъпления, убиваше хора и беше терорист, и дори пречи на (вноса) на ваксини (в Иран)", каза Рохани в предавана по телевизията реч пред правителството.

Тръмп ще се ваксинира срещу COVID-19

Иранският президент изрази надежда, че "гласовете на народа на САЩ за Байдън са гласове в подкрепа на спазването на законите, а не на нарушаването им". "Това са гласове за изпълнение на задълженията, а не за отказ от тях", отбеляза Рохани.

Последвайте канала на

Novini.bg
298 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини