В Турция. Британски петролен магнат уби жена и се застреля пред очите на децата им

  • 20 юни 2024 15:59

  • 1380
  • 2
В Турция. Британски петролен магнат уби жена и се застреля пред очите на децата им
© Getty images (архив)

"Британският милионер Дейвид Томас Блинт уби жена си – певицата и телевизионна водеща – Виктория Вера Блинт", написа вестник "Дейли стар".

"Трагедията се е разиграла в семейна вила в Турция и пред очите на трите деца на петролния магнат и съпругата му", добави базираното в Лондон издание.

"Основната версия на разследването е ревност. Според турската полиция 53-годишният Дейвид Томас Блинт е открил в телефона на жена си чатове с други мъже и я обвинил в изневяра. Той е застрелял жена си, а след това със същия пистолет – си пуснал куршум в главата", посочи още цитираната медия.

"Виктория Вера е родена преди 32 години в Южна Африка. Тя на 14-годишна възраст е емигрирала в Чехия, където е станала известна с музикалните си участия и водене на предавания по местни телевизии. Тя се е омъжила за петролния магнат през 2014 г и двамата заминаха за Турция, където той е доразвил своя бизнес с течни горива", допълни вестникът.

"Двамата имаха три деца - на четири, десет и 14 години. Грижите за тях пое сестрата на Виктория Александра", разказа още изданието.

Несекващи убийства на жени в Турция

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1380 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.06.21 | 00:26

2
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto

2024.06.20 | 16:55

1
Дрога

Добави коментар

Водещи новини