В Белград е убит братът на вицепремиера на босненската Мюсюлманско-хърватска федерация

  • 27 май 2024 15:09

  • 1717
  • 1
В Белград е убит братът на вицепремиера на босненската Мюсюлманско-хърватска федерация
© Pixabay

Джордже Миятович, брат на вицепремиера на Мюсюлманско-хърватската федерация, едната съставна част на Босна и Херцеговина, почина след като беше пребит в Белград от двама хулигани, съобщи днес сръбският вътрешен министър Ивица Дачич, цитиран от сръбската редакция на Радио Свободна Европа.

Дачич потвърди пред сръбската телевизия "Блиц", че Миятович е бил пребит вчера на детска площадка в сръбската столица. В момента тече разследване дали е починал заради последиците от побоя.

Батални сцени в съд по време на делото за масовото убийство край сръбския град Младеновац

"Снощи около 18-19:00 ч. полицията е получила сигнал за побой и е отишла на адреса в община Вождовац, където е намерила жертвата със съпругата му. Отведен е в Спешна помощ, където е починал", съобщи сръбският вътрешен министър и допълни, че синът на Миятович се е оплакал по-рано, че някой е взел топката му и е имал проблем с двама мъже, отбелязва БТА.

 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1717 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.05.27 | 16:13

1
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto

Добави коментар

Водещи новини