Зеленски и придружаващата го делегация пристигнаха в Истанбул

  • 08 март 2024 14:47

  • 557
  • 2
Зеленски и придружаващата го делегация пристигнаха в Истанбул
© Getty Images

Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога и придружаващата го делегация пристигнаха в Истанбул, където по-късно днес той ще разговаря с турския лидер Реджеп Тайип Ердоган, съобщава турската държавна телевизия ТРТ Хабер.

В украинската делегация е също и министърът на отбраната Рустем Умеров, посочва телевизионният канал.

Самолетът на Зеленски се е приземил на летище "Ататюрк", където украинската делегация е била посрещната от заместник-представителя на турското външно министерство в Истанбул Мехмет Захит Узун, от управителя на истанбулския район Зейтинбурну Адем Услу и от заместник-командващия щаба за операции на Първа армия бригаден генерал Али Ихсан Булут.

Зеленски ще се срещне в Истанбул с Реджеп Ердоган

Тази вечер Володимир ЗеленскиВолодимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога ще се срещне в Истанбул с турския си колега Реджеп ЕрдоганРеджеп ЕрдоганРеджеп Тайип Ердоган - турски политик и премиер. Роден на 26  февруари 1954 г. в Истанбул. Завършва, с когото се очаква да обсъди хода на войната в Украйна и вариантите за възобновяване на зърнената сделка, отбелязва БТА.

 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
557 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.03.08 | 17:05

2
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---->> use.my/man
НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ НАФТА И ГАЗ

2024.03.08 | 16:38

1
И ЗА ФЕСОВЕТЕ НЯМА :)

Добави коментар

Водещи новини