Корабоплаването в пролива Дарданели е преустановено заради лошо време

  • 09 януари 2024 15:52

  • 811
  • 1
Корабоплаването в пролива Дарданели е преустановено заради лошо време
© Getty images

Корабоплаването в пролива Дарданели днес бе преустановено в двете посоки поради заради лоши метеорологични условия и силно морско течение, съобщават от Дирекцията за контрол на корабоплаването в пролива.

Корабоплаването в Дарданелите е временно преустановено от 13:30 ч. местно време (12:30 ч. бълг. време) в двете посоки, посочва БТА.

От началото на седмицата лошите метеорологични условия – силни ветрове, проливни дъждове и сняг, са обхванали голяма част от Турция, включително западната и северозападната част на страната. 

Дарданелите са затворени за движение заради гъста мъгла

Сняг вали днес в Северозападна Турция, включително в окръг Чанаккале. Заради обилния снеговалеж в следобедните часове бяха отменени часовете в редица градове в района, информира държавната телевизия ТРТ-Хабер. 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
811 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.01.09 | 16:58

1
Това е просто чудо, след като прочистих тялото си, се отървах от наднорменото тегло, вечната умора, хроничната кашлица, като цяло се върнах към живота. То.ва лека.рство премахва всички бокл.уци от тялото: паразити, токсини, отпадъци и възстановява тялото. -----> paply.org/clean

Добави коментар

Водещи новини