Четвъртият в света магазин за Хари Потър отваря врати в Истанбул

  • 17 декември 2023 13:40

  • 2025
  • 1
Четвъртият в света магазин за Хари Потър отваря врати в Истанбул
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Очакването сред феновете на „Хари Потър" в Истанбул достига своя връх, тъй като четвъртият магазин за Магьосническия свят („Wizarding World") в световен мащаб е готов да отвори врати в града, съобщи "Дейли Сабах". Компанията "Меджик Шоп" (Magic Shop) започна подготовката за отваряне на магазина на 16 декември с инвестиция, възлизаща на милиони евро.

Магазинът цели да се превърне в център за феновете не само от Турция, но и от Близкия изток, Балканите и съседните региони, които споделят страстта си към магьосническия свят на Хари Потър.

Поредицата книги „Хари Потър“, създадена от авторката Дж. К. Роулинг, придоби световна слава и се превърна в културен феномен, като завладя публиката от всички възрасти с книгите и филмите си.

Този отличителен и новаторски магазин ще предлага разнообразие от продукти под един покрив, предоставяйки на любителите на Хари Потър несравнимо пазаруване и завладяващо изживяване, включващо местни и чуждестранни стоки.

Разположен в търговския център "Mall of Istanbul", магазинът заема площ от 200 квадратни метра. „Wizarding World Shop by Sihir Dükkanı“ ще може да се похвали с богата гама от около 1500 продукта от поредиците „Хари Потър“ и „Фантастични животни“.

Магазинът ще отразява завладяващата атмосфера на вселената на Хари Потър в интериорния си дизайн и ще включва откъси от поредицата по стените, емблематични фигурки на героите във витрините и уникални детайли на всеки ъгъл, пише БТА.

Хари Потър стана баща за първи път

Посетителите могат да очакват ексклузивни изживявания като „Избор на пръчка“, „Определяне на дом от разпределителната шапка“, „Изпробване на мантията невидимка“ и „Снимки на платформа 9 ¾“ всеки ден от 10:00 до 22:00 ч.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
2025 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.12.18 | 00:03

1
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини