Синът на бивш йеменски министър блъсна пешеходци в Истанбул

  • 11 декември 2023 11:37

  • 788
  • 1
Синът на бивш йеменски министър блъсна пешеходци в Истанбул
© Getty Images
Слушай новината Слушай новината

Синът на бивш йеменски министър на отбраната блъсна двама пешеходци в Истанбул, предаде турската телевизия НТВ. 

При инцидента, станал вчера, е била тежко ранена 71-годишна туркиня. Жената е приета в болница и е с опасност за живота. 

Автомобилът на Мусаид Хусеин се е движел по булевард "Омар Хаям", когато двама души пресекли пътя пред него. 

Съобщава се, че самият бивш министър на отбраната Ахмед Мусаид Хусеин е бил в колата по време на инцидента. Той бил в Истанбул за лечение. 

След катастрофата 27-годишният Мусаид Хусеин е бил задържан за кратко, а по-късно съдът го освободи под гаранция. 

5-годишно дете е блъснато от кола в Разград

Адвокатът на Хусеин посочи, че в доклада за произшествието ясно е посочено, че 71-годишната жена е изцяло виновна за инцидента, което се доказва и от записите на камерите за видеонаблюдение. Шофьорът не е нарушил никакви правила и е спазил ограничението на скоростта.

Това е вторият подобен случай на пътнотранспортно произшествие в Истанбул, в което са замесени синовете на чуждестранни високопоставени представители, пише БТА.

Миналия месец синът на сомалийския президент Хасан Шейх Махмуд блъсна куриер, карал мотор в Истанбул. Инцидентът е станал на 30 ноември, а на 6 декември куриерът е починал в болница. Синът на сомалийския лидер бе освободен и напусна Турция на 2 декември.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
788 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.12.11 | 14:59

1
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини