170 килограма амфетамини са конфискувани в Белград. 10 души са в ареста

  • 29 септември 2023 16:56

  • 698
  • 1
170 килограма амфетамини са конфискувани в Белград. 10 души са в ареста
© Getty images (архив)

Общо 170 килограма амфетамини са конфискувани днес в Белград и 10 души са арестувани за внос, притежание и продажба на наркотика, съобщи сръбската национална телевизия РТС.

По заповед на Прокуратурата за организирана престъпност в Сърбия в сътрудничество със сръбската Служба за борба с организираната престъпност (СБПОК) днес са задържани под стража общо десет души по подозрение, че са набавяли амфетаминово олио от Нидерландия, а след това са го складирали в Сърбия, произвеждали са и са продавали упойващото вещество амфетамин.

Организатор на престъпната група и един член са арестувани сутринта на територията на град Обреновац, в близост до Белград, при предаването на около 170 килограма от наркотика амфетамин, докато в останалите членове на организираната престъпна група са намерени още количества амфетамини, MDMA (екстази) и лекарства с психоактивни контролирани вещества.

Към същата престъпна група принадлежат и още двама души, които се намират в ареста от 2 февруари.

Спипаха 780 кг метамфетамини в Истанбул

 

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
698 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.09.29 | 22:33

1
Разпродажба!!! Компактен и мощен преносим нагревател с керамично отопление, свързва се директно към контакт в стената, много икономичен и безшумен, има таймер и дистанционно! Промоционална цена: 79 BGN.-----> mub.me/handy

Добави коментар

Водещи новини