Ново чудо в Турция: Майка с две деца бяха спасени живи 78 часа след земетресението

  • 09 февруари 2023 11:56

  • 10378
  • 1
Ново чудо в Турция: Майка с две деца бяха спасени живи 78 часа след земетресението
© Getty Images
Слушай новината Слушай новината

78 часа след разрушителните земетресения, които разтърсиха южния турски окръг Кахраманмараш с епицентър в град Пазарджък се случи чудо. Една майка с двете си деца бяха извадени живи от спасителите изпод развалините в Пазарджък, където са престояли близо четири дни.

Всичко по темата:
Земетресенията в Турция и Сирия 678

Пазарджък бе епицентърът на унищожителното земетресение с магнитуд 7,7, регистрирано в ранните сутрешни часове на 6 февруари.

Със сълзи на очи и с ръкопляскания за спасителите посрещнали тримата спасени техните близки и десетките граждани, които очаквали резултат от спасителната операция.

Майката и двете деца са били откарани с линейка в болница, пише БТА.

Истинско чудо! Спасиха малко момченце, стояло 45 часа под руините

Спасителният екип на правителствената Дирекция за управление при бедствия и извънредни ситуации (АФД) също изпитал огромно удовлетворение.

“Това е най-хубавият ден, който преживях в живота си. Ние оставаме тук и продължаваме“, каза един от членовете на спасителния екип.

Вижте как спасяват цяло семейство изпод руините на дома им в Турция

Въпреки че с напредването на времето намаляват надеждите за намиране на оцелели под разрушенията, спасителните екипи в районите на бедствието продължават издирвателно-спасителните действия.   

Последвайте канала на

Росица Валентинова
10378 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2023.02.09 | 13:56

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 23 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id369032

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини