Взрив в ресторант в Турция взе седем жертви

  • 30 декември 2022 17:12

  • 10801
  • 2
Взрив в ресторант в Турция взе седем жертви
© gettyimages

Седем души са загинали при експлозия днес в ресторант в град Назилли в окръг Айдън, Западна Турция, съобщава БТА.

Валията на Айдън Хюсеин Аксой съобщи пред СиЕнЕн-Тюрк, че при взрива са били ранени още петима души, един от които е в критично състояние.

Турция: Неутрализирахме близо 4000 терористи през 2022 г.

Аксой каза още, че в предварителните си показания служител на ресторанта е съобщил, че е имало теч от газова бутилка, който е довел до експлозията около 15:35 ч. местно време.

Местните медии съобщават, че взривът е бил последван от пожар в заведението за дюнери.

Във видеоматериали от мястото се виждат пожарни коли и линейки на мястото на инцидента.

Турският министър на правосъдието Бекир Боздаг написа в Туитър, че е бил задържан един заподозрян, който е възможно да е предизвикал експлозията. Трима прокурори са натоварени с разследването. 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
10801 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ZIg HAIL MEIn HERR

2022.12.30 | 19:29

2
Дaнo пo-ckopo дa пykнe Бoko-Гoмнoтo!☀️ ☞⚡Пъpвият koйтo cтoй нaй-близko зaд Бългaроубиецa Цигaн-Бoko-Гoмнoтo oт ceлo Xepakoвo e ДС-Aгeнт «Caнkин», школа ГРУ Кременчук - Украйна, пo-извecтeн kaтo дpaгaлeвckия цигaнин Ивaн Kocтoв.⚡
ZIg HAIL MEIn HERR

2022.12.30 | 17:37

1
"Задни Бузи за Проверка Молим" Пачаврите-Доносници от Станишевския Гей Бардак ДАНС, филиал на КГБ се разделят на ТРИ категории: 1. Щатна Пачавра--Агент, доказана Пачавра-на заплата. 2. Нещатна Пачавра--Сътрудник, недоказана все още Пачавра-на Хонорар. 3. Улична Пачавра--МУТРА, получава колкото си заработи с Рекет, Отвличания и Убийства на Българи. Тази позиция се открива специално за Копелетата-Престъпници от БОП като Руската Мастия Грозданов завършила РабФак в Москва, арестувана за рекет с два килограма КОКАИН и Айдуците му от БОП Пазарджик. ШВЕСТЕРИТЕ от СерГей Бардака ДАНС трябва да се Изнасилват от ЖИВОТНИ, след което да се Избиват като ЖИВОТНИ, защото те са ЖИВОТНИ !! Пазарджишкото Милиционерско Говедо е доказано най-тъпото Говедо развъждано в Задунайския кенеф създаден преди 137 години от Руски дегенерати за 32 тона злато. МЪРША, ИЗРОД, ИЗМЕТ, УТАЙКА, БОКЛУК, ГАД, ДЕГЕНЕРАТ, ПОДЧОВЕК, С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР, С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР. КАЗАХ !!!

Добави коментар

Водещи новини