Арестуваха братята Тейт в Румъния по подозрения за трафик на хора

  • 30 декември 2022 12:39

  • 3998
  • 9
Арестуваха братята Тейт в Румъния по подозрения за трафик на хора
© Novini.bg/ Canva

Инфлуенсърът Андрю Тейт е бил арестуван в Румъния по подозрение в трафик на хора, изнасилване и създаване на организирана престъпна група чрез социалните мрежи, потвърдиха от прокуратурата. 

36-годишният Андрю и брат му Тристан са арестувани в четвъртък вечерта и са задържани за 24 часа заедно с още двама заподозрени румънци. 

"Заподозрените са четирима. Изглежда са създали организирана престъпна група с цел да намират, настаняват и експлоатират жени, като ги принуждават да създават порнографско съдържание, предназначено за гледане в специализирани уебсайтове срещу заплащане", заявиха прокурорите в страната. 

Братята, които са обект на криминално разследване от април, отказаха коментар, но адвокатът им потвърди, че са били задържани.

"Ню Скай" информира, че до момента са идентифицирани шест жени, които са били сексуално експлоатирани от престъпната група на братята Тейт.

По последни данни жертвите са били вербувани от "британски граждани, които са представяли невярно намерението си да встъпят в брак или съжителство и наличието на истински любовни чувства". 

В социалните мрежи той се похвали със своята колекция от 33 коли и се обърна към Тунберг с думите:

"Моля, прати ми имейл, за да ти дам пълен списък на колите си и съответните огромни емисии, които произвеждат."

"Моля, просветли ме на smalldickenergy@getalife,com", отвърна активистката, като това се превърна в една от най-популярните публикации в Twitter.

В отговор Андрю Тейт публикува видео, на което пуши пура, облечен в халат. Извън кадър някой му подава парче пица в картотена кутия, а Тейт заявява, че никога не би я рециклирал.

Спекулира се, че кутията от пица е истинската причина братята Тейт да бъдат арестувани. Надписът на кутията е от румънска верига пицарии и това помага на румънските власти да установят местонахождението им.

Aдвокатът по граждански права Алехандра Карабало написа в Twitter, че "вероятно нелепото видео е станало причина за ареста" и "това е просто е епично."

Последвайте канала на

Радина Лазарова
3998 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
Ху кеърс

2022.12.30 | 13:12

1
Завидяха на човека, че е успешен помага на другите и веднага измислиха проституция трафик и другите глупости. Сега като излезне директно за Дубай хабиби да го духххат политик гейзъри.
az

2022.12.30 | 16:25

9
На кой помага тая сволач бе??? На теб ти е помогнал май да загубиш всички мозъчни клетки явно.

2022.12.30 | 14:34

5
От САЩ са дошли заповедите за арестите, ама не се и учудвам :)
ZIg HAIL MEIn HERR

2022.12.30 | 14:40

6
Мъртва Милиционерска СВИНЯ - Празник за Българския Народ ! Мъртво Дете на Милиционерска Свиня - Тържество за Човешкия Род ! Не е Толкова Важно да УБИЕШ Комунисти или Милиционер, Колкото да ИЗБИЕШ Семейството и Роднините му, за да не се Възпроизвеждат ИЗРОДИ !
ZIg HAIL MEIn HERR

2022.12.30 | 15:13

8
☞⚡Бългaроубиецa Бoko-Гoмнoтo oт Бpeг пpeдчyвcтвa, чe мy идвa koлeдaтa, kвичи нъ yмpялy и cъ мятaта в пpeдcмъpтнa aгoния⚡: tiny.cc/c39tuz ☞⚡Зaдaвa ce cъc cтpaшнa cилa нoщтa на дългитe koлoвe!⚡: tiny.cc/woozuz ☞⚡Cмъpтният вpаг нa Бългapия и нa бългapckият нapoд, Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo трябва да бъде НАБУЧЕН НA-KOЛ!⚡: tiny.cc/toozuz tiny.cc/deazuz
ZIg HAIL MEIn HERR

2022.12.30 | 14:41

7
Мъртва Милиционерска СВИНЯ - Празник за Българския Народ ! Мъртво Дете на Милиционерска Свиня - Тържество за Човешкия Род ! Не е Толкова Важно да УБИЕШ Комунисти или Милиционер, Колкото да ИЗБИЕШ Семейството и Роднините му, за да не се Възпроизвеждат ИЗРОДИ !
j

2022.12.30 | 14:24

4
teq sa gi ibali v romaniq sto procenti
Грета Тунберг

2022.12.30 | 14:04

3
Андрю, що не дойдеш да ми лапаш мъдята, тъпак!
az

2022.12.30 | 13:16

2
Fake news. Не е за трафик на хора. Следите кофти информационни социалки. За пране на пари ги закопчаха. 10мил кеш пара са намерени в дома им.

Добави коментар

Водещи новини