Жена загина при наводнения в Западна Турция

  • 15 декември 2022 10:50

  • 276
  • 1
Жена загина при наводнения в Западна Турция
© GettyImiges
Слушай новината Слушай новината

Проливни дъждове в Западна Турция засегнаха сериозно райони в турския окръг Измир, една жена загина в наводненията, информира Хюриет дейли нюз.

Поройният дъжд, започнал във вторник следобед, наруши ежедневието в градовете Йодемиш, Кираз и Тире, където улиците се превърнаха в реки.

95-годишната Хамиде Коджа от Тире беше отнесена от придошлите води. Спасителните екипи откриха тялото на Коджа, влачено метри от придошлите води.

Турската държавна метеорологична служба предупреди за проливни дъждове в Измир през нощта в понеделник, призовавайки гражданите да бъдат внимателни и предпазливи, тъй като ще има условия за наводнения, светкавици, силен вятър по време на валежите, градушка и прекъсвания на транспорта.

Наводнения в Анталия заради обилни дъждове

В Анталия, където също имаше предупреждения от метеоролозите, най-силният проливен дъжд за последните години причини наводнения в понеделник. В община Кумлуджа, известен като столицата на оранжериите, 44-годишен мъж получи инфаркт, след като видя пораженията в оранжерията си, потопена от наводненията, и почина в болница.

Калина Христова
276 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2022.12.15 | 13:15

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини