Блокади на три основни кръстовища в Скопие обявиха частните автобусни превозвачи

  • 05 декември 2022 06:51

  • 329
  • 1
Блокади на три основни кръстовища в Скопие обявиха частните автобусни превозвачи
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Мерки за специален режим на движение в Скопие предприемат за днес от министерството на вътрешните работи заради обявения протест на частните автобусни превозвачи, съобщиха от МВР в Република Северна Македония. Двете частни фирми на автобусните превозвачи в столицата протестират за пореден ден с искания да им бъде изплатен дългът от 1 млн. евро, което от община Скопие отричат да е факт, предаде БТА.

Протестът днес, за който превозвачите заявиха, че ще използват над 200 автобуса и ще блокират три основни кръстовища и възлови булеварди в града, започва в 6 часа сутринта и беше обявен още през миналата седмица, когато на два пъти превозвачите паркираха автобусите си така, че да привлекат внимание към проблема си.

Поредни сигнали за бомба в училища в Скопие, Ковачевски ги обяви за хибридни атаки

Кметът на града Данела Арсовска обяви, че общината няма дългове към частните превозвачи и че няма да преговаря под натиск, а основните политически сили се обвиниха взаимно за създадената ситуация. 

Последвайте канала на

Десислава Станева
329 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2022.12.05 | 12:25

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 22 години съм) Секс модел съм) Обикновено продавам моите XXX снимки. Днес можете да ги видите безплатно. Ето връзката ➤ Ja.cat/id398062 (Копирайте връзката и я отворете в браузъра си)

Добави коментар

Водещи новини