Две станаха жертвите при наводнението на остров Крит

  • 16 октомври 2022 13:25

  • 605
  • 1
Две станаха жертвите при наводнението на остров Крит
© Getty Images
Слушай новината Слушай новината

Жертвите от наводненията, предизвикани от проливни дъждове на гръцкия остров Крит, станаха две, след като днес спасителните екипи откриха тялото на 48-годишна жена на брега на морето край селището Агия Пелагия, съобщи гръцката държавна телевизия ЕРТ.

От противопожарната служба уточниха, че жената е пътувала в един автомобил заедно с 50-годишния мъж, чието тяло беше открито вчера. Превозното средство е било отнесено от придошлите води на поток.

Гръцките власти съобщават и за огромни материални щети на острова и по-конкретно в префектурите Ираклион и Ласити. На място е изпратена правителствена комисия за изготвянето на план за подпомагане на засегнатите от бедствието.

Наводнение на остров Крит, има загинал

Вълната от лошо време междувременно се разпространи и към островите Карпатос, Касос, Родос, Халки и Кастелоризо, където жителите получиха съобщения за възможни извънредни метеорологични явления.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
605 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2022.10.16 | 15:11

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини