Водачът на опозицията в РСМ към Европейския съюз: Обединете се за нас, както направихте за Украйна

  • 07 май 2022 20:47

  • 2177
  • 18
Водачът на опозицията в РСМ към Европейския съюз: Обединете се за нас, както направихте за Украйна
© Novini.bg

Лидерът на ВМРО-ДПМНЕ в Република Северна Македония Християн Мицкоски изрази недоверие в думите на министърът на външните работи Буяр Османи по-рано днес, че трябва да бъдат положени всички усилия до лятото да бъде постигнато решаването на проблемите с България, тъй като това е последният шанс за разрешаване на спора и призива му опозицията да бъде конструктивна, предаде БТА.

Всичко по темата:
Отношенията България - РС Македония 576

„Османи продължава да не казва истината, защото това, което чуваме от София е, че със сигурност няма да водим преговори. Единственото, което може да се случи, е тази междуправителствена конференция, която е събитие без съдържание. Ще се снимат лидерите на ЕС и правителството и с това всичко свършва. Преговорите няма да започнат, докато не приемем цялата преговорна рамка и тя ще включва исканията на България, включително промяната в македонската конституция. ВМРО-ДПМНЕ няма да подкрепи промените в конституцията (включването на българите в Северна Македония в преамбюла на основния закон), защото нямаме гаранция, че това ще затвори всички отворени въпроси между България и (Република Северна) Македония, и че няма да имаме повече подобни хегемонистични искания от политиците в източната ни съседка”, каза в Охрид Мицкоски.

Османи: Това е, може би, последният шанс да се спасят отношенията между България и Република Северна Македония

Лидерът на опозицията в Северна Македония се обърна към страните-членки на ЕС с призив така както са обединени  за нарушаването на международното право в Украйна, да се обединят, когато става въпрос за Северна Македония. 

Валери Зайцев
2177 18

Свързани новини

Коментари 18

Добави коментар
Анонимен

2022.05.08 | 18:35

18
Югокомунистическият руско сръбски наемник Мицкоски се изживява за украинец. Каква наглост !
Това - /watch?v=jiBXmbkwiSw

2022.05.08 | 11:59

17
Последната буква, която е след главното ес е дабъл ю, но не се разчита добре... Някой я наричат дубъл ве... Ще се справите... Просто отворете произволен клип в Ютюб, и заменете с името на коментара, от по-горе, че не мога тук нито да пиша на английски, нито директен линк да дам... Култово видео на Гардиън, а не на тъй наречените Путинови пропаганди - за летен "детски" лагер на украйнските нацисти!!! От 9та минута е просто култово!!! Татуировки - с*ва*ст*ик*и , тотенкопф, ес*ес, че даже едно от момичетата, което се явява "учител" на клетите дечица, има на краката татуировка надпис - Бяла Гордост!!!!! НАЦИСТИ ДО МОЗЪКА НА КОСТИТЕ СИ...!!!!!!! Може би трябваше с А да го напиша... Нали нашите родни нацисти-хулигани, го бяха сгрешили на футболен мач, преди време... Трагикомично е просто...!!! Има и редица видеа/четива, пак на западни медии, а не на руски - с всички нацистки паметници в Украйна - с видео/снимки/географски координати... Интересно как още не са ги изтрили... Тайм, Гардиън, Вашингтон Поуст и още куп други...
Нацизмът се завръща! A дали - въобще си е тръгвал?

2022.05.08 | 11:59

16
От "четивото" за българските (то и българските трябва да е в кавички - ама хайде, от мен да мине...) журналисти симпатизиращи/подкрепящи/обичащи украйнските нацисти/фашисти - Защо ги наричате националисти??? Това са си класически нацисти/фашисти... Ако бяха националисти, щяха да са си надраскали по ръцете/краката - я знамето на Украйна, я някой "герой" на Украйна... Да - ама не.. Те изродите, си надраскали по ръцете/краката св*ас*ти*ки, ес*ес, тотенкопф, Хи*тл*ер и тем подобни умствени малформации... Както и надписи като - бяла гордост/сила... Това са си класически нацисти/фашисти, които си милеят за Хи*тл*ер и нацизма/фашизма като цяло... Луди ли сте? Кьорави ли сте? Платени ли сте? Или чисто и просто - и Вие сте си нацисти/фашисти, и си ги обичате такива изроди... Ами признайте си - от какво Ви е страх/срам... Кажете си - обичаме си ги тия, с надрасканите изродщини... Подкрепяме си ги... И ние сме такива - и ние сме като тях... Колко му е??? :)
Нацизмът се завръща! A дали - въобще си е тръгвал?

2022.05.08 | 11:58

15
Ами....... Надраскайте си и Вие по ръцете/краката св*ас*ти*ки, ес*ес, тотенкопф, Хи*тл*ер и тем подобни умствени малформации и ще го направят... Под чинната диктовка на САЩ - разбира се :) Категорично се съгласявам и подкрепям - нацистите/фашистите реално се завърнаха на бял кон!!! При това по-силни от всякога!!! Иначе установен като престъпен режим, в момента в Европа и Америка (предимно в северна, но разбира се и в Аржентина, Чили, Парагвай и тем подобни потомствени нацисти/фашисти...) е пълно с нацисти/фашисти... Като вирус се множат... Няма проблеми, че са си надраскали по ръцете/краката св*ас*ти*ки, ес*ес, тотенкопф, Хи*тл*ер и тем подобни умствени малформации, на които до сега не само, че се гледаше с лошо око, но си и бяха подсъдни... Вече няма проблеми - рай настъпи за нацистите/фашистите... Даже и надписи като бяла гордост/сила - не пораждат укор, а даже напротив... Иронично или не, то България пак е на страната на нацистите/фашистите... Е... Ако не друго, поне този път нацистите/фашистите победиха... Да Ви е честито :) Предлагам след като унищожим руснаците, и им вземем ресурсите - да унищожим и всички цветнокожи, но без нашите братя ционисти/нацисти от Израел, че и те са си мургавелковци по принцип, но пък доста успешно/последователно/систематично, през няколко месеца унищожават Палестина и палестинските Гои :)

2022.05.08 | 09:32

14
СМЪРТ ЗА УКРОФАШИСТИТЕ

2022.05.08 | 01:01

13
Крадеца вика дръжте крадеца!Какви гаранции,бе човек?Българите са си там,кой ви е разрешил да ги изключвате?Все едно да искаш гаранции от албанците.Изнудват за да се откажем от историята на българската държава и писменост и наведенм на коминтерновска фалшификат.Нищо не заслужават..Защо нашите не викат колкото тях,а продължават да са учтиви.Много повече да обясняват точно ,ясно и гръмко,тези нагли,не се търпят.

2022.05.07 | 23:53

11
Каква точно е опозиция е този? Като има същата позиция като правителството.
Анонимен

2022.05.08 | 00:05

12
Да заминават при Путин кухите македонски лейки.

2022.05.07 | 23:42

10
първо нато да обезпаразити сърбарите

2022.05.07 | 23:30

9
Този индивид трябва да напусне политиката, понеже е ненормален.
Еми...

2022.05.07 | 22:41

8
нашите сърбомани и рашистки кypви като драскалите по-долу и македонските слуги на вучич играят заедно срещу интересите на България и Македония.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини