Водещите новини в РСМ: „Изсечения“ Ковачевски от снимката на Петков

  • 21 февруари 2022 07:38

  • 1671
  • 4
Водещите новини в РСМ: „Изсечения“ Ковачевски от снимката на Петков
© Колаж: Novini.bg

Медиите в РС Македония поместиха сред водещите си заглавия темата с „изсечения“ Ковачевски от снимката на Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически по време на срещата им с Антъни Блинкен.

Всичко по темата:
Отношенията България - РС Македония 1373

Най-голямата медия– „Фокус“ – пише, че днес премиерът на България е публикувал няколко снимки от срещите си в кулоарите на Мюнхенската конференция по сигурността. Сред снимките е била и тази от срещата с държавния секретар на Съединените американски щати, в която участва и македонският премиер Димитър Ковачевски.

Скандал: Кирил Петков изряза македонския си колега от снимката си с Блинкен

Но, споделената от Петков снимка е „съкратена“, отбелязва изданието и пояснява –„ македонският премиер е „изрязан“ от нея.

Темата с „изсечената“ снимка присъства още в редица македонски издания. Сред тях е „Вечер“, които пишат, че първо снимката е публикувана от Ковачевски и на нея са тримата, но няколко часа по-късно министър-председателят на България Петков публикува същата снимка с Блинкен в профила си във Фейсбук, но отрязва Ковачевски. Изданията „Дейли.мк“, „Курир“ и „Локално“ също поместват статията като отбелязват и написаното от двамата премиери към снимката. Те пишат, че до момента властите във Вашингтон не са казали за срещата.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1671 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2022.02.21 | 09:00

3
Този нашия е много глупав! Само ни излага!

2022.02.21 | 10:04

4
Е кое те учудва? Избран е от пРезидента, който скри че е карантиниран и отиде в една от балтийските републики да ни излага. Търкулнало се гърнето и си намерило похлупак.

2022.02.21 | 08:11

1
ами нали нямаме oбща иcтория
радеф самоуширай се

2022.02.21 | 08:20

2
дърпай силно ушите на петкоф,че много взе да се излага

Добави коментар

Водещи новини