Джокович: Скоро ще разкажа за случилото се с мен в Австралия

  • 03 февруари 2022 13:07

  • 776
  • 0
Джокович: Скоро ще разкажа за случилото се с мен в Австралия
© Getty Images, архив
Слушай новината Слушай новината

Моля за малко търпение. До 10 дни ще дам всички подробности за случилото се с мен. Това каза сръбският тенисист Новак Джокович след срещата си в Белград със сръбския президент Александър ВучичАлександър ВучичАлександър Вучич – сръбски юрист и политик. Александър Вучич е роден на 5 март 1970 г. в Белград., пише NOVA.

В началото на разговора Джокович благодари за „топлия прием и уточни, че е искал да се срещне с Вучич преди всичко като обикновен сръбски гражданин”.

„Имах нужда да благодаря. Вие като президент ми дадохте огромна подкрепа, както и останалите институции. По време на неприятните събития, когато бях сам при задържането ми и когато бях изправен пред множество проблеми и предизвикателства, не се чувствах самотен. Имах подкрепата на семейството, народа, хората от региона, от света... Най-малкото, което мога да кажа, че това бе неочаквано. Вие като президент нямахте никакво задължение да ми укажете такава подкрепа, но искам да чуете лично от мен, че съм много благодарен”, каза още Джокович.

Вучич за казуса с Джокович: Това е лов на вещици

Според Вучич никой не трябва да се съмнява, че Джокович ще изпревари Надал, Федерер и всички останали.

Сръбският президент благодари на Джокович, че е прославил Сърбия по целия свят и уточни, че всички служителки в президентството са очаквали с нетърпение срещата си с тенисиста.

Биографът на сръбския тенесист Новак Джокович твърди, че световният номер 1 ще се ваксинира, след като е трябвало да наблюдава как Рафаел Надал отмъква възможността му да се превърне в лидер на всички времена по спечелени титли от Големия шлем, пише Express.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
776 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини