Албанска група съчини песен за Ердоган

  • 22 януари 2021 13:13

  • 509
  • 3
Албанска група съчини песен за Ердоган
© Getty images

Албански ансамбъл за народна музика е съчинил песен за президента на Турция Реджеп Тайип Ердоган в знак на благодарност заради оказваната помощ на Албания, предаде БТА, цитирайки Анадолската агенция.

„О, земя, имам добра новина за целия свят“, се пее в песента. „Ердоган каза, че Албания ще получи подкрепа от турската държава и Анкара показа обичта си към Албания“, продължава текстът.

В песента, която може да бъде открита в Ютюб под името „Песен за президента Ердоган“, близостта между двете страни е оприличена на майка и детето й.

С песента фолклорната група „Герг Арианити Малакастер“ отдава дължимото на Турция и нейния президент за приноса за Албания.

Албания изгони руски дипломат за нарушаване на противоепидемичните мерки

Споменават се конкретно и новите сглобяеми къщи, осигурени от Турция след разрушителното земетресение в Адриатическо море през ноември 2019 г., както и новата болница, която ще бъде изградена в град Фиер, Югозападна Албания.

В края на музикалната творба към Ердоган се отправят пожелания за дълъг живот.

Novini.bg
509 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
да

2021.01.22 | 13:18

1
да гледат мекеретата от севера и да си правят изводите. докато горят български флагове и плюят на зла гад сънородниците си в бг, скоро ще се върнат под турско албанска власт. както са били дедите им до балканската война. и да не забравят кой ги освободи от турско робство.

2021.01.22 | 13:36

2
ти явно не си гледал бг сериала "Капитан Петко воевода" изгледай поне последния епизод. И тогава ми кажи, Робство ли е било, и какво е спечелил българския народ от освобождението? Един велик българин имал мечтата за чиста и свята република. Където българи и турци да живеят мирно и задружно без омраза. Но българи са го окрали и предали.... знаеш го кой е, Васил Левски...
Георги

2021.01.22 | 17:18

3
Муахахаха майка и дете дано само не са от ония животни дето изяждат децата си като не им оттърват.

Добави коментар

Водещи новини