Вучич поздрави Путин за рождения му ден

  • 07 октомври 2020 13:22

  • 470
  • 0
Вучич поздрави Путин за рождения му ден
© Getty Images/Guliver (архив)

Президентът на Сърбия Александър ВучичАлександър ВучичАлександър Вучич – сръбски юрист и политик. Александър Вучич е роден на 5 март 1970 г. в Белград. е изпратил поздравително послание до руския президент Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975, който днес става на 68 години, по повод рождения му ден, предаде Танюг, цитирана от БТА.

В посланието Вучич посочва, че много цени това, което прави руският президент за неразрушимото братство и приятелство между Русия и Сърбия и неговата твърда подкрепа в борбата на Сърбия за защита на държавните и националните си интереси. 

Ваше превъзходителство, драги приятелю, приемете моите поздравления за рождения Ви ден с искрено пожелание за добро здраве, за да можете мъдро и дълго време да водите Руската федерация по пътя на успеха и благосъстоянието, засилвайки нейното реноме и влияние в света, посочва Вучич в поздравителната телеграма.

Той изтъква, че много цени твърдата подкрепа на Путин за решителната борба на Сърбия за защита на жизненоважни държавни и национални интереси, и преди всичко за територилната цялост и суверенитет на Сърбия.

Очаква се Вучич да съобщи днес името на бъдещия премиер

Последвайте канала на

Novini.bg
470 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини