Училищата в Турция отварят в понеделник

  • 06 октомври 2020 07:16

  • 436
  • 0
Училищата в Турция отварят в понеделник
© Pixabay

На 12 октомври, понеделник, се предвижда да бъдат отворени училищата в Турция и да започне редовно обучение на учениците от началните и средните училища, което досега се провеждаше онлайн заради пандемията. Това съобщи турският министър на просветата Зия Селчук, цитиран от БТА. 

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 32982

На пресконференция днес се очаква министърът де даде подробности във връзка с присъственото обучение за около 14 млн. турски ученици.

След поредното заседание на специализирания Научен съвет за борба срещу коронавируса турският президент Реджеп ЕрдоганРеджеп ЕрдоганРеджеп Тайип Ердоган - турски политик и премиер. Роден на 26  февруари 1954 г. в Истанбул. Завършва обяви, че при спазване на определени епидемиологични правила учениците от началните класове ще започнат да учат редовно. Миналия месец редовни занятия бяха въведени само за първокласниците и децата от предучилищната степен.

Според  източници, близки до президентството, се обмисляи преминаването към редовни занятия на студентите във висшите учебни заведения на страната.

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Novini.bg
436 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини