Ченгето камикадзе се взривило заради любовен четириъгълник?

  • 22 януари 2020 10:52

  • 1978
  • 0
Ченгето камикадзе се взривило заради любовен четириъгълник?
© Getty (архив)

Любовен четириъгълник е била причината за смъртта на сръбското ченге-камикадзе и неговата любовница в северния белградски район Батайница, написа местният в. Вечерне новости.

Жандармеристът Павле Раконяц (на 31 години) вчера е активирал самоделно взривно устройство и е убил и себе си, и две години по-младата си любовница, наречена Марина П. Според жълтото издание жената е въртяла две интимни връзки едновременно. Тя освен, че е мачкала чаршафите на високопоставения полицай, е имала и приятел в родния си град Нова Пазова (в северната част на Сърбия).

Ченге стана камикадзе. Уби и жена

Изданието допълни, че служителят на МВР и неговата любовница са имали тежък разговор. Марина е искала да се омъжи за своя съгражданин и е настоявала да се раздели с Раконяц.

Ченгето обаче е искало да се омъжи за възпитателката в детска градина и било готово да се разведе с майката на двете си деца. Раконяц, след като е чул категоричния отказ на Марина П., се е взривил. Експлозията е причинила смъртта на двамата, които са седели в лекия автомобил.

Таблоидът посочи още, че полицаят е бил дърворезбар и местна телевизия е излъчила обширен репортаж за Раконяц и неговото хоби.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1978 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини