Лидерът на опозицията в Скопие: Кабинетът унижи нацията ни. Трябва да си ходи!

  • 13 декември 2018 10:02

  • 990
  • 0
Лидерът на опозицията в Скопие: Кабинетът унижи нацията ни. Трябва да си ходи!
© Булфото (архив)

Зоран Заев унижи македонската нация и трябва да хвърли оставка, каза лидерът на главната опозиционна сила в страната ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски, предаде сръбското радио Б92.

Според водача на партията Преспанското споразумение, подписано през лятото от премиера на Македония и гръцкия му колега Алексис ЦипрасАлексис ЦипрасАлексис Ципрас – гръцки политик и премиер на страната от януари 2015 г. Ципрас е роден на 28 юли за промяна на името на балканската страна, е национално предателство. "Този документ е заплаха за сигурността на нашата страна. Заради това министър-председателят и външният министър Никола Димитров трябва да хвърлят оставки", заяви той.  

По думите на Мицкоски от поста трябва да се оттегли и шефът на вътрешното министерство в Скопие Оливер Спасовски. "Броят на неразкритите престъпления расте не по дни, а по часове", каза още водачът на опозицията, който покани премиера на ТВ дуел. "Готов съм да се срещна със Заев във всяко едно студио. Оставям му правото той избере по коя медия ние ще проведем дуела", посочи още шефът на опозиционерите.

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
990 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини