Рашидов със специална покана от Ердоган

Председателят на парламентарната Комисия по културата и медиите Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко получи специална лична покана от турския президент Реджеп Ердоган за тържествената церемония по встъпването му в длъжност след преизбирането му на поста. Това съобщиха от парламентарната Комисия по културата и медиите.

Личната президентска покана е висока чест и израз на особено уважение, коментираха дипломати. Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко потвърди, че ще присъства на тържеството.

Церемонията по встъпването в длъжност на турския президент е в понеделник – 9 юли, в президентския дворец в Анкара.

Поканени са над 3000 души - чуждестранни държавни глави, политически лидери, духовни лица, както и специално посочени гости.

Коментари

 1. 2018.07.06 | 12:30
  И другаря Путин каза че: "Ердоган води страната си в правилната посока"- което означава че са си поделили балканите ПРАВИЛНО !!!!!!!!!
 2. 2018.07.06 | 11:02
  мдам, трябва да се засили османизацията и ислямизацията в бг. може да се вдигнат темповете.
 3. 2018.07.06 | 11:00
  Защо чл. кор. Рашидов не лекува своя рак в България? Защото знае, че ако искаш да живееш и да харчиш могото си "честно" спечелени пари, трябва да отидеш в Германия или в друга държава, грижеща се за хората. Добре все пак ,че съумя да получи честно спечелените си пари от Корпоративна Търговска Банка на Цв. Василев. Обикновеният човек няма шанс да се впише в тази система! Пък и от къде такива пари, когато си обикновен гржданин и с основната заплата на професор, която е 700 лв, когато си се пенсионирал.
 4. 2018.07.06 | 10:58
  Защо чл. кор. Рашидов не лекува своя рак в България? Защото знае, че ако искаш да живееш и да харчиш могото си "честно" спечелени пари, трябва да отидеш в Германия или в друга държава, грижеща се за хората. Добре все пак ,че съумя да получи честно спечелените си пари от Корпоративна Търговска Банка на Цв. Василев. Обикновеният човек няма шанс да се впише в тази система! Пък и от къде такива пари, когато си обикновен гржданин и с основната заплата на професор, която е 700 в, когато си се пенсионирал.
 5. 2018.07.06 | 10:39
  Срам за науката в БГ! БАН е Академия на науките, а не секция на склуптори - политици от ГЕРБ!
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Балкани

още

Анкета

Кой според Вас ще бъде следващият президент на САЩ?

Кой според Вас ще бъде следващият президент на САЩ?

Избрано от Интернет