Цветан Цветанов разговаря с Пийт Мороко

  • 27 май 2018 12:55

  • 1982
  • 1
Цветан Цветанов разговаря с Пийт Мороко
© ГЕРБ

Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред и председател на ПГ на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа разговаря със заместник-помощник държавния секретар на САЩ Пийт Мороко.

Това съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Двамата обсъдиха предизвикателствата пред сигурността в региона на Западните Балкани, включително и опасността от радикализация на социално уязвими групи в региона и възможни мерки за превенция.

Срещата се състоя в контекста на форума по сигурност "В противодействие на насилствения екстремизъм: завръщането на чуждестранните терористични бойци". В него участваха експерти и политици от сектор „Сигурност“ в страните от Западните Балкани. Те обмениха добри практики за социалната реинтеграция на рискови групи и обсъдиха основните причини за заминаването на европейски граждани като чуждестранни бойци за ИДИЛ в Сирия и Ирак.

По време на форума Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа отбеляза, че за да сме по-ефективни в борбата с радикализацията от ключово значение е да изградим доверие между правоприлагащите органи и специалните служби в региона. „Така ще  се повиши оперативният обмен на информация и сътрудничеството“, обясни той.

Последвайте канала на

Веселина Спасова
1982 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
mp

2018.05.27 | 18:28

1
e dobre de a sas jenam niama li da razgovara tce tova posledno e grobarska praktika.

Добави коментар

Водещи новини