Безпрецедентни мерки за сигурност по време на протестите в Скопие

  • 15 април 2016 19:58

  • 1754
  • 3
Безпрецедентни мерки за сигурност по време на протестите в Скопие
©

При безпрецедентни мерки за сигурност се подготвят масовите протести срещу правителството в македонската столица Скопие днес. Жандармерията е подготвила водни оръжия, бронежилетки, каски и шлемове.

Очаква се да се проведат и контра протести в защита на властимащите.

Лозунгът, под който ще минат протестните действия днес, е „Никога повече такава власт”, информира БТВ.

Председателят на Събранието на Република Македония насрочи датата за следващите избори в страната – 5 юни. Опозицията настоява дотогава да се проведат съдебна и медийна реформа, също както и да се премахнат мъртвите души от избирателните списъци, които са стотици хиляди.

Последвайте канала на

Калина Христова
1754 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
търсят дека е Сандро МАкедонецо

2016.04.22 | 15:32

3
на запад медиинит е манипулатори вече приготвят изявления заклеимяващи насилието.. Търси се кои е началнико ..на иноземните идиоти провеждащи по един исъщи сценарии ударите казали че навярно некакъв си САНдро Македонецо е най старият ..
Со сценарио Почти готови

2016.04.22 | 15:29

2
Целта на скупчването на униформени до граганите е да с е потретят сценариите от Кайро и киев..вероятно вече има обучени платени които да стрелят срещу граганите за да се нагнети омраза и да почнат кръвопролитията
konstatatsia

2016.04.20 | 13:41

1
v makedonia horata se nadigat sre6tu vlastta ima i kontraprotestira6ti -analogiya na na6te plateni kurvi i pederasi koito blokirvaha orlov most i dr....no-o kude sa protestira6tite ,istinskite-tezi kato v makedonia

Добави коментар

Водещи новини