Полицията в тайландска провинция вече ще преследва маймуни, които създават проблеми

  • 28 март 2024 13:26

  • 351
  • 2
Полицията в тайландска провинция вече ще преследва маймуни, които създават проблеми
© Pixabay

Маймуните в тайландската провинция Лопбури са една крачка по-близо до това да приличат повече на хората: вече те също ще трябва да отговарят пред полицията, предаде ДПА. 

За да може агресивните маймуни да бъдат държани под контрол, провинцията създаде полицейско звено за животните, които създават проблеми. Злонамерените бозайници са причина за безпокойство за гражданите от много време, но наскоро бе съобщено за изключително голям брой случаи на животни, които стават все по-агресивни и могат да наранят хора. 

Местни жители казаха пред медии, че хората биват атакувани внезапно на улицата и животните започват да късат и грабят всичко от тях. 

"Понякога крадат телефоните на учениците", каза шивач от Лопбури. "Бягам след тях, но не мога да направя нищо, защото маймуните се катерят по сградата за нула време", заяви още той, пише БТА.

Кадри от дрон показват как избягала от парк маймуна се разхожда в планините на Шотландия

Полицаите, отговарящи за маймуните, следят за злонамерени бозайници от понеделник. Звеното е създадено по инструкции на ръководителя на местната полиция Апирак Ветканчана, съобщи днес в. "Банкок Пост", като се позова на властите. Полицаите разполагат и с оборудване, за да държат приматите под контрол. 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
351 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.03.28 | 18:41

2
Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контpoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:----> gg.gg/xlman

2024.03.28 | 18:32

1
Това не е ли лидерът на дб Христинка иванова?

Добави коментар

Водещи новини