Преподавател простреля студент по медицина, дал грешен отговор на въпрос

  • 08 март 2024 14:03

  • 5508
  • 3
Преподавател простреля студент по медицина, дал грешен отговор на въпрос
© Колаж: Novini.bg

Полицията в Бангладеш е задържала университетски преподавател в столицата Дака, след като ранил с огнестрелно оръжие студент по медицина, който отговорил неправилно на зададен от него въпрос.

Професорът от катедрата по обществено здравеопазване към Медицинския факултет Райхан Удин е бил арестуван в понеделник вечерта след подаден сигнал от бащата на ранения младеж, съобщи за агенция EFE източник от местната полиция.

Третокурсникът е бил приет в болница с огнестрелна рана в дясното бедро. Състоянието му е стабилно, заяви за медиите ректорът на университета Амирул Хосеин.

Криминално проявен простреля бившата си в Благоевград

По информация на разследващите Удин задал въпрос, на който студентът не отговорил правилно. Тогава преподавателят внезапно извадил пистолета, който носил, и произвел изстрел. По това време в залата имало около десетима студенти, сред които няма други пострадали.

От полицията съобщиха, че задържаният не е имал разрешение за притежаваното оръжие. От офиса и от дома му органите на реда иззели още незаконно притежавани оръжия, в т.ч. и няколко броя мачете.

Последвайте канала на

Владимир Василев
5508 3

Коментари 3

Добави коментар

2024.05.25 | 09:15

3
❤️ Г­­­о­­­р­­­е­щ­­­и­ ­­­м­о­­м­­­и­ч­­­е­т­а­­ ­в­­и­ ­о­ч­а­к­­­в­­а­­т ­-­­ X­­1­­­8­.­­­F­U­­N

2024.03.08 | 17:07

2
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---->> use.my/man
БАНГЛАДЕШ

2024.03.08 | 15:56

1
ДЖЕНДЪРСКИ.МЛА ДЕЖ.УЯ.МИ.ДА.ИДЕШ

Добави коментар

Водещи новини