Северна Корея обяви, че никога няма да преговаря очи в очи със САЩ

  • 30 ноември 2023 06:50

  • 744
  • 2
Северна Корея обяви, че никога няма да преговаря очи в очи със САЩ
© Getty Images

Северна Корея обяви, че нейни представители никога няма да седнат на масата за преговори очи в очи със САЩ по въпроса за нейната неприкосновеност, предаде Ройтерс. Това съобщи днес севернокорейската информационна агенция КЦТА.

"Суверенитетът на една самостоятелна държава никога не може да бъде предмет на каквито и е да е разговори и по тази причина никога няма да преговаряме със САЩ по този въпрос", заяви сестрата на севернокорейския лидер Ким Чен-унКим Чен-унКим Чен Ун (на хангъл 김정은, на ханджа 金正恩, на английски Kim Jong-Un) е севернокорейски политически, - Ким Йо-чен, която е заместник-директор на департамента по пропаганда и агитация и заместник-член на Политбюро на ЦК на Корейската трудова партия, цитирана от КЦТА.

Ким Чен-ун е разгледал снимки на Белия дом и Пентагона, направени от севернокорейски шпионски сателит

Според информацията на ТАСС според Ким Йо-чен "заплахата за световния мир идва не от това, че Северна Корея прилага своите суверенни права, а от господството на САЩ.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
744 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Бояджията

2023.11.30 | 11:17

2
Респект

2023.11.30 | 09:14

1
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може -----> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини