Загуба на съзнание: Израелският премиер е в болница

  • 15 юли 2023 18:42

  • 1853
  • 0
Загуба на съзнание: Израелският премиер е в болница
© Getty Images, архив
Слушай новината Слушай новината

Канцеларията на израелския премиер съобщи, че Бенямин НетаняхуБенямин НетаняхуБенямин Нетаняху е роден на 21 октомври 1949 г. в Тел Авив, Израел. Той е израелски политик и е подложен на преглед в болница. Той се чувства добре.

По-късно канцеларията уточни, че Нетаняху е бил приет в спешното отделение в медицинския център Шеба в събота следобед, след като се е почувствал зле. Според източници от медицински център Шеба, на които се позовава в. „"Йерусалим пост"“, премиерът е загубил съзнание, докато е бил у дома си в Кесария и е паднал, като си е ударил главата.

Нетаняху е изпитвал болки в гърдите. От дома си в Кесария той е бил спешно откаран в северната част на страната. Премиерът e бил в пълно съзнание при пристигането си в болницата, разположена близо до Тел Авив.

Израел заяви, че събитията в Русия са вътрешен въпрос

Израелският премиер се чувствал добре. Подложен е на изследвания, за да се провери дали мозъкът му не е увреден от падането и сърдечният му ритъм е нормален.

Твърди се, че един от двамата му синове, Авнер Нетаняху, е в болницата с него, а съпругата му Сара Нетаняху също е на път.

През октомври 2022 г. премиерът бе отведен в спешното отделение на медицинския център Шааре Зедек, след като припадна по време на молитвите Йом Кипур в синагога в Йерусалим. Той бе изписан, след като всички резултати от направените му изследвания излязоха в норма. 

Последвайте канала на

Теодора Павлова
1853 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини