Трима войници и трима терористи загинаха при сблъсък в Северозападен Пакистан

  • 11 юни 2023 09:49

  • 301
  • 1
Трима войници и трима терористи загинаха при сблъсък в Северозападен Пакистан
© Getty Images
Слушай новината Слушай новината

Трима служители на силите за сигурност и трима терористи са загинали при сблъсък между силите за сигурност и терористи в окръг Северен Уазиристан в Северозападната гранична провинция на Пакистан, съобщи китайската агенция Синхуа, като цитира изявление на пакистанската армия.

Престрелката се е състояла късно в петък вечерта в района на Миран Шах, съобщи медийното крило на армията. "Нашите войски ефективно са заели позициите на терористите" и в резултат на това трима терористи са били убити, а други четирима - ранени, според същия източник, който добави, че трима войници също са загубили живота си по време на интензивната престрелка, пише БТА.

Шестима загинаха при нападение над енергиен завод в Пакистан

В убитите терористи са намерени оръжия и боеприпаси, според изявлението. Извършено е прочистване на района, за да бъдат ликвидирани всички други терористи в околността.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
301 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.06.11 | 10:54

1
Платените от Козяк цигански тролове в нашия нет , ни заливат с ЛЪЖИ и ИЗМАМА, така както техните предци 34 години ни мамиха, че живеем добре и щастливо. Лъгаха ни в учебниците, че са ни освободили от турско робство , а защо никой не ги попита и отговора е ясен за да имат 4 военни окупационни бази . Родината ни и е платила с много злато на Дънди Прешънс . После пак ни лъгаха, че са ни освободили от Хитлеро- фашизма ,а АНГЛИЯ е бил в съюз със същия Хитлер . Уважаеми Граждани...Българи , НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ТРОЛОВЕТЕ В НЕТА, КОИТО ВИ ТРОВЯТ ВСЕКИ ДЕН за това, че САЩ и АНГЛИЯ не е агресор и окупатор . НИКОГА ПОВЕЧЕ АМЕРИКАНСКО- ЧИФУТСКО РОБСТВО В БЪЛГАРИЯ !!!

Добави коментар

Водещи новини