Южна Корея изчисли теглото на Ким Чен-ун, използвайки изкуствен интелект

  • 01 юни 2023 07:22

  • 1760
  • 5
Южна Корея изчисли теглото на Ким Чен-ун, използвайки изкуствен интелект
© Getty Images
Слушай новината Слушай новината

Според изчисления на изкуствен интелект севернокорейският лидер Ким Чен-унКим Чен-унКим Чен Ун (на хангъл 김정은, на ханджа 金正恩, на английски Kim Jong-Un) е севернокорейски политически, е с телго над 140 кг, съобщи южнокорейски депутат в изявление, отразяващо интереса към здравето на Ким.

Здравето на лидерите на Северна Корея обикновено е строго пазена тайна и спекулациите за състоянието на настоящия лидер Ким Чен-унКим Чен-унКим Чен Ун (на хангъл 김정은, на ханджа 金正恩, на английски Kim Jong-Un) е севернокорейски политически,, който се предполага, че е на 39 години, продължават заради честото му пушене, очевидното покачване на теглото и семейната история от кардиоваскурални проблеми, предава БТА.

"По време на публичната му поява на 16 май той изглеждаше изморен, с ясни тъмни кръгове около очите, и бе изчислено, че тежи над 140 кг, показва анализ, извършен от изкуствен интелект", каза Ю Сан-бум от парламентарния комитет по разузнаване след брифинг на националната разузнавателна служба.

Депутатът заяви, че вероятно Ким страда от сериозни проблеми със съня. Той се позова на доклад на южнокорейското разузнаване, според който Северна Корея усилено събира най-новата медицинска информация за лечението на безсъние за своя ръководител.

Строго контролираните медии в Северна Корея рядко изнасят сведения за здравословното състояние на Ким, но през март печатният орган на Корейската трудова партия вестник "Нодон синмун" съобщи, като се позова на негово изказване, че севернокорейският ръководител редовно работи през нощта, а понякога и до 5:00 часа сутринта.

Ким Чен-ун: Русия ще надделее над враждебните сили

Ким Чен-унКим Чен-унКим Чен Ун (на хангъл 김정은, на ханджа 金正恩, на английски Kim Jong-Un) е севернокорейски политически, е трето поколение лидер. Той дойде на власт, след като баща му Ким Чен-ир почина през 2011 г. от сърдечен удар.

Южнокорейското разузнаване разглежда възможността Ким да е изпаднал в "порочен кръг" от силна алкохолна и никотинова зависимост и да страда от безсъние предвид голямото количество чуждестранни цигари и снаксове, които се доставят в Северна Корея.

Цветелина Кирилова
1760 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2023.06.01 | 08:52

4
Да изчисли и кога ще ги превземе Севера. Краварите са се набутали в Русия с двата крака. Япония ли ще ги пази?
ИZраждане

2023.07.03 | 19:38

5
Пиян ли си, глупав ли си или просто си фен на Израждане което включва и двете?
Изкуствен Интелект

2023.06.01 | 08:35

3
Сашко Томов е говнояд.

2023.06.01 | 07:31

1
изкуствения интелект си го заврете отзад Пионките дето използвате-медиите са най-големите виновници са всичкото зло което ни сполетя тези години Пионки живи да не сте

2023.06.01 | 07:36

2
Щото вече хората не слушат какво им нарежда партията да мислят ли, говноядче?

Добави коментар

Водещи новини