"Белите каски": Операциите по издирване на оцелели в Северозападна Сирия след земетресението са на път да приключат

  • 14 февруари 2023 10:27

  • 441
  • 1
"Белите каски": Операциите по издирване на оцелели в Северозападна Сирия след земетресението са на път да приключат
© GettyImiges
Слушай новината Слушай новината

Операциите по издирването на оцелели под развалините са на път на приключат в контролираната от опозицията територия на Северозападна Сирия осем дни след опустошителното земетресение, съобщи Ройтерс, като цитира изявление на спасителната организация "Белите каски".

Всичко по темата:
Земетресенията в Турция и Сирия 695

"Готвим се да приключваме. Индикациите, които имаме, са че няма (оцелели), но се опитваме да направим последни проверки на всички места", заяви Раед ал Салех, ръководител на спасителната организация "Белите каски", провела основните спасителни операции в опустошения район.

Сирия отваря границите за хуманитарна помощ след земетресението

"Белите каски" разполагат със спасителни екипи в засегнатите от земетресението зони, където цели квартали и селища са била разрушени от природното бедствие.

Групата заяви, че събира имената на изчезналите хора в контролирания от опозицията район, където по последни данни на организацията броят на жертвите е 2274 души, а ранените са хиляди. 

Последвайте канала на

Калина Христова
441 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2023.02.14 | 12:25

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 23 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id369032

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини