Забравиха пътници на писта, самолетът им излетя без тях

  • 10 януари 2023 15:33

  • 1737
  • 0
Забравиха пътници на писта, самолетът им излетя без тях
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Авиационният регулаторен орган в Индия поиска от местната авиокомпания "Гоу фърст" (Go First) да даде обяснения как повече от 50 пътници са били забравени в автобус на пистата в Бангалор и самолетът, на който трябвало да се качат,  излетял без тях към Делхи, предаде ДПА.

55 пасажери се оказали блокирани в автобус рано сутринта вчера, след като самолетът им излетял без тях заради недоразумение между наземните служители и екипажа, съобщи телевизия Ен Ди Ти Ви (NDTV). Всички пътници имали редовни бордни карти и багажът им бил натоварен на самолета.

Говорител на авиокомпанията каза, че инцидентът се разследва. 53 пътници били качени на по-късен полет на друга авиокомпания, а двама предпочели да им бъдат възстановени парите, уточни той.

Пътниците били изпратени на следващ полет към Делхи с около четири часа закъснение, съобщи в. "Таймс ъв Индия". По информация на изданието те били върнати обратно в терминала, били им издадени нови бордни карти и се наложило отново да преминат проверка за сигурност.

Мъж на косъм от падане под колелата на движещ се влак

Наскоро излязоха наяве поредица от жалби срещу индийски авиокомпании, включително оплакване, че екипажът на самолет не се е справил с пиян пътник, който уринирал върху седящия до него човек по време на полет от Делхи към Ню Йорк на "Еър Индия" (Air India).

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
1737 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини