В КНДР екзекутираха гимназисти заради южнокорейски сапунки

  • 05 декември 2022 18:37

  • 1748
  • 4
В КНДР екзекутираха гимназисти заради южнокорейски сапунки
© Getty (архив)
Слушай новината Слушай новината

"Трима гимназисти от Корейската народнодемократична република (КНДР) бяха екзекутирани, защото са гледали южнокорейски сапунени опери", това написа вестникът от Сеул "Чолсон Илбо".

"Тийнейджърите от град Хесан (до границата с Китай) са били хванати в края на октомври пред телевизор, докато гледали сапунка, излъчвана по китайски телевизионен канал. Полицията също е открила, че гимназистите са копирали и разпространявали сред свои връстници сериали и филми, произведени в Република (Южна) Корея и САЩ", добави медията.

"Северна Корея въведе смъртна присъда за гледане и слушане на  филми и музика с произход от Южна Корея през декември 2020 г.", написа още медията

Пхенян шашна: Заразата с ковид в Северна Корея е дошла с балони от Южна Корея

"Този вид наказание се прилага и сред непълнолетните в КНДР", добави вестникът.

"Това не е първата екзекуция  на граждани на КНДР по такъв повод. В края на миналата година бяха изпълнени смъртни присъди на седем души, защото са слушали популярна музика от Република Корея", написа още Чолсон Илбо".

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1748 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
PaulaFox

2022.12.05 | 22:13

4
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 22 години съм) Секс модел съм) Обикновено продавам моите XXX снимки. Днес можете да ги видите безплатно. Ето връзката ➤ Ja.cat/id398062 (Копирайте връзката и я отворете в браузъра си)
Пожизнен вожд пут

2022.12.05 | 20:33

3
В кремълската клоака около Балкана,всичко което е в масмедийте е кремълски екскремент. Я има,я няма един файтон българи,другото е слайняни. За пет века турците с всичкото клане и покръстване,не успяха да унищожат българщината,но кремълските сатрапи го сториха за век. Майко Българийо,идиотчетати казват,че българин и слайнянин е едно и също!!!...
1

2022.12.05 | 19:43

1
Е**ти и ненормалната държава. Тия определено не са от вида хомосапиенс. Тва са некви изверги и психопати

2022.12.05 | 19:48

2
на путин дружките...

Добави коментар

Водещи новини