Жена изпадна в шок, разбирайки, че мъжът, за когото се омъжила, е жена

  • 19 август 2022 13:21

  • 43981
  • 3
Жена изпадна в шок, разбирайки, че мъжът, за когото се омъжила, е жена
© Freepik

Жена от град Джамби (Индонезия) разбра, че е била мамена в продължение на 10 месеца, след като стана ясно, че мъжът, за когото се омъжила, всъщност е... жена.

Двамата са се запознали чрез приложение за срещи през 2021 г. По информация на местните медии жената се представила за успешен неврохирург, който наскоро приел исляма и сега си търсел съпруга.

В профила си в приложението тя се представила като Ахнаф Арафиф, и че наскоро е завършил медицина в Ню Йорк. Тогава заблуденото момиче, на 22 г., веднага се влюбило в Арафиф, и двамата се оженили три месеца по-късно, информира "Дейли Стар".

След сватбата двойката отишла да живее при семейството на булката. С течение на времето родителите й започнали да забелязват, че Арафиф демонстрира необичайно поведение. Съпругът на булката винаги се къпел с дрехите, никога не е свалял ризите си и имал бучки на гърдите си, които обяснил с хормонални проблеми.

Индийска двойка съди сина си, искали внуче

Впоследствие съмненията на семейството на булката се увеличили и започнали да поставят под въпрос дали зетят е човекът, за когото се представя. Усещайки подозренията към себе си, Арафиф взел съпругата си и се преместили да живеят в друг град. Тогава Арафиф забранил на жена си да излиза навън, да приема гости, както и да разговаря по телефона с приятели и роднини.

Тогава майката на съпругата се обадила в полицията и съобщила, че дъщеря ѝ изчезнала, тъй като не знаела в кой град се намира. Когато пристигнали в жилището на двойката, Арафиф направил пълни самопризнания, че е жена на име Ераяни.

След като установила истината, съпругата поискала незабавен развод, а Ераяни била обвинена, че измамила семейството с 20 хил. долара. Предстои съдебен процес и ако тя бъде призната за виновна, я грозят до 10 години затвор.

Владимир Василев
43981 3

Коментари 3

Добави коментар

2022.08.19 | 14:27

3
Фандъкова и гeй-дружинката и харесват това.
Грубер

2022.08.19 | 14:10

2
По-здрав за всички целомъдрени, дето не правят секс преди брака. Така някой ден някой мъж може да напипа пишлето на "жена" си, просто защото не я е пробвал когато е трябвало...
Stamatis

2022.08.19 | 13:44

1
Еми, къпел се с дрехи това-онова, а че не го е слагал на булката с месеци не ги учудило! Брей какви девтсвени хора!

Добави коментар

Водещи новини