Земетресение с магнитуд 6,6 разлюля Югозападна Япония

  • 22 януари 2022 07:14

  • 952
  • 1
Земетресение с магнитуд 6,6 разлюля Югозападна Япония
© gettyimages (архив)
Слушай новината Слушай новината

Най-малко шестима души бяха ранени при земетресение с магнитуд 6,6 в Югозападна Япония, предаде японската агенция Киодо, цитирана от ТАСС.

Засега е известно, че шестимата не са тежко ранени и няма опасност за живота им. Трусът е регистриран в района на префектурите Миядзаки и Оита.

Цунами достигна Япония

Не е обявена заплаха за цунами в резултат на земетресението. Няма проблеми и за работата на атомните електроцентрали в района, информира БТА.

Филип Епитропов
952 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
¸¸¸.Бoриcлaвa Йoвчeвa.¸¸¸

2022.01.22 | 09:32

1
...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже циреи на гъзъ му на циганина-канибал-ваксър Боко-Българоубиеца да излязат, и да се размножат, и като гъби след дъжд да никнат, а на лъжливия му език язва да излезе! ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже свещ скоро да му палят и заупокойна молитва да му четат. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Проклет да е и той и децата му и внуците и правнуците му до девето коляно. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Да стигнат до просешка тояга и да просят по улиците комат хляб. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Мир да не види ни на тоя ни на оня свят...¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.ТРИЖДИ АНАТЕМА.¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸ .Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸: uni.su/bwT7KI

Добави коментар

Водещи новини