Силно земетресение между Филипините и Индонезия

21 януари 2021 16:22

 Силно земетресение между Филипините и Индонезия
© Novini.bg
430 1

Силно земетресение с магнитуд 6,6 бе регистрирано днес в 20.23 ч местно време (12.23 ч. по Гринуич) в Тихия океан на юг от Филипините в района на островите Талауд (Индонезия), съобщи сеизмологичната мрежа на обсерваторията в Хонконг, цитирана от ТАСС.

Според Европейско-средиземноморския сеизмологичен център, цитиран от Ройтерс, земетресението е било с магнитуд 7.1., на дълбочина около 114 км. Засега няма опасност от цунами, според Тихоокеанския център за предупреждения за цунами.

Епицентърът на земетресението бил на 320 км югоизточно от Давао, пристанищен град на филипинския острав Минданао. Земетресението е регистрирано на дълбочина 98,5 км, съобщава Геофизичният институт на САЩ, цитиран от Ройтерс и БТА.

Трус от 4,2 в Западна Турция

Novini.bg
430 1

Свързани новини

Коментари (1)

Добави коментар
анонимен

2021.01.21 | 16:46

132093
Земетресенията стават все по-чести и по-силни. Наближава Библейската Голяма Скръб, идва на антихриста, ще започнат и вулканите на избухват във верижна реакция. Ето обсъждат вече сертификат за ваксинация при пътуване, а скоро и ще задължат да се сложи чип на ръката. Който си сложи чип/татуировка или друго на дясната ръка или челото (това е белега на антихриста) ще пие от чашата на БОЖИЯ гняв и НЯМА да има прошка - остава само Ад и после Огненото Езеро за вечността. Покайте се, само БОЖИЯТ СИН може да ви защити през годините на изпитанието. За повече информация посетете сайта на това служение: amightywind.com / allmightywind.com

Добави коментар