Президентът на Армения е в болница с двустранна пневмония от COVID-19

  • 13 януари 2021 11:14

  • 355
  • 2
Президентът на Армения е в болница с двустранна пневмония от COVID-19
© Getty Images/Guliver (архив)

Президентът на Армения Армен Саркисян, който бе диагностициран с коронавирусна инфекция, бе приет в болница с висока температура и двустранна пневмония, съобщиха от пресслужбата на държавния глава.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 33003

"Президентът Армен Саркисян, който провеждаше лечение в домашни условия, бе хоспитализиран с типичните за това състояние симптоми, включително висока температура и двустранна пневмония", се казва в официалното съобщение, цитирано от ТАСС.

Арменският президент е с COVID-19 и е в самоизолация

Пресслужбата на държавния глава на Армения съобщи на 5 януари, че Саркисян, който прекара новогодишните празници в Лондон със семейството си, е дал положителен резултат при тест за коронавирус. Заразена е и съпругата му Нуне Саркисян.

Армен Саркисян бе избран за президент през 2018 година, като дотогава бе посланик на Армения в Обединеното кралство. Част от семейството му и досега живее на Острова.

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Радина Лазарова
355 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
САМО ИСТИНАТА

2021.03.20 | 17:43

2
НИТО ЕДНА ПАРТИЯ НЕ ЗАЩИТАВА БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ НЯКОИ ЗАЩИТАВАТ РУСКИТЕ НЯКОИ АМЕРИКАНСКИТЕ НЯКОЙ БЕЛГИЙСКИТЕ НАПРИМЕР С.ТРИФОНОВ И МАЯ МАНОЛОВА МНОГО ПЪТИ СА КАЗВАЛИ ЧЕ ПОДКРЕПЯТ ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ ЗА ДА МОЖЕ ДА СЕ ВЪВЕДАТ ЗАКОНИ КОЙТО ДА РАЗРЕШАТ ДЖЕНДЪРИТЕ ВЪВ БЪЛГАРИЯ ПОД ПРЕДЛОГ ЧЕ ЗАЩИТАВАТ ПРАВАТА НА ЖЕНИТЕ ЗА ДА МОЖЕ И ВАШИТЕ ДЕЦА ДА ИМАТ ЗАКОННОТО ПРАВО ДА СТАНАТ КАТО ДЕТЕТО НА БРАД ПИТ ГЛАСУВАТЕ ЗА ТЯХ И ПОСЛЕ ЩЕ СЪЖАЛЯВАТЕ МНОГО ПОВЯРВАТЕ МИ НЕ ВИ ЛЪЖА ТЕ МРАЗЯТ ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ
ИЦО

2021.01.13 | 19:49

1
Ми нали алкохолиците "изобретиха" СПУТНИК V? Що не се е ваксинирал? Или въпреки това - нормално като се има впредвид че СПУТНИЧЕТО е лекарство против антракс с добавени витамини! АЛЛАХ ГО ЧАКА ДА "НАГРАДИ" ЗА ЗАСЛУГИ!!!! ДАНО ДА ПУКНЕ ТОЯ БОКЛУК!!!!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини