Намалиха присъдите на трима българи в Индонезия и ги освободиха от затвора

Трима българи, излежаващи присъди в затвор в Индонезия, бяха освободени по-рано от предвиденото, предаде БТА, позовавайки се на ДПА.

Присъдите на българите бяха намалени с четири месеца и това позволи те да бъдат пуснати незабавно от затвора на остров Ломбок. Българите са предадени на имиграционните власти за депортация Тримата бяха арестувани през септември 2017 г. за скимиране на банкови карти в курорта Джили Траванган на остров Ломбок. По време на разследването полицията открила, че мъжете са скимирали карти от много банкомати из острова от 2016 г., което принудило притежавана от държавата банка да покрие загубите на клиентите си, възлизащи на 3 милиарда рупии.

Нашенци точат банкомати на остров Бали

Тримата бяха осъдени през март 2018 г., а присъдите им бяха съкратени като част от годишната програма за съкращаване на затворническите наказания по повод Деня на независимостта на Индонезия, честван днес, както и като награда за добро поведение в затвора.

Коментари

  1. 2020.08.17 | 22:19
    Тези са от моята партия. Божков да им плаща пътните и направо на барикадите, че нещо оредяха. Другата седмица ще ги взема на гастрол из Пловдив, Варна, Русе, Бургас ама без да съм канен, че да изненадам неприятно кметовете в последния момент.
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Азия

още

Анкета

Следите ли вота за президент на САЩ?

Следите ли вота за президент на САЩ?

Избрано от Интернет