Защо изчезна Ким Чен-ун?

  • 27 април 2020 12:19

  • 2839
  • 0
Защо изчезна Ким Чен-ун?
© Getty (архив)

Бивш член на управляващата Корейската народнодемократична република (КНДР) партия е лансирал своя версия за изчезването на Ким Чен-унКим Чен-унКим Чен Ун (на хангъл 김정은, на ханджа 金正恩, на английски Kim Jong-Un) е севернокорейски политически,.

Според живеещия в САЩ Ли Чжон Хо лидерът на азиатската комунистическа държава вероятно е пострадал, докато е наблюдавал ракетни изпитания. "В достъпната от родината ми медийна и друга информация, отнасяща се до оръжейните тестове, никъде не е споменато името на маршала (една от многото титли на ръководителя на Северна Корея). Отсъствието на Ким Чен-унКим Чен-унКим Чен Ун (на хангъл 김정은, на ханджа 金正恩, на английски Kim Jong-Un) е севернокорейски политически, от документите и медийните публикации изглежда странно, все пак той е и върховен главнокомандващ", е заявил бившият член на Корейската трудова партия.

"Аз лично мисля, че той е получил травма, докато е наблюдавал изстрелване на ракети, и в момента се възстановява от раните си", е посочил още беглецът, цитиран от лента.ру.

Ким Чен-унКим Чен-унКим Чен Ун (на хангъл 김정은, на ханджа 金正恩, на английски Kim Jong-Un) е севернокорейски политически, не се е появявал на обществени места почти две седмици. Неговото отсъствие е станало повод за най-различни спекулации, дори предположения за кончината му.

КНДР: Лидерът ни е в дълбока медитация

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2839 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини