Протести, лютив спрей и напрежение в Хонконг

Полицията в Хонконг използва сълзотворен газ срещу протестиращи, събрали се на поредната антиправителствена демонстрация в по-крайния район Туен Мун на мегаполиса, предадоха световните агенции, цитирани от БТА.

Първоначално протестът протичаше спокойно, но демонстранти започнали да пръскат с вода полицията, след което изгорили и китайското знаме. После протестиращи с противогази, каски и черни дрехи започнали да издигат барикади на улицата с подръчни материали, като например тротоарни плочки. Така се стигнало и до намесата на полицията. Тогава протестиращи започнали да хвърлят коктейли Молотов, като единият от тях предизвикал пожар в малка странична улица, но бързо бил потушен.

Бягащи от полицията демонстранти пък нахлули в околните търговски центрове. Най-малко един човек е бил арестуван. За утре е предвиден нов протест в друг квартал на града.

Коментари

  1. 2019.09.22 | 12:56

    Провеждат се тренировки за манипулиране на ХАКНАТИ през нарочно инсталирани тежко вредни терористични съоръжения в лични документи и телефони.

    Има връзка с тежки увреждания на Земята Климата и ОГНЕНИТЕ ДЪГИ в Индонезия и други региони с тежко вредна дигитално холограмна електромагнитна и видео сканираща техника.
    Нашественици преди години хакнаха обемно милиони сирийски граждани и от една от най спокойните държави в света ги превърнаха в съврталище на извънземни масови убиици и техните жертви вкл хора.
    Да се провери какви тежко престъпни съоръжения са вкарани в личните документи на гражданите от Сирия и тези от ХонКонг

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Азия

още

Анкета

Как според Вас протича кампанията за президент на САЩ?

Как според Вас протича кампанията за президент на САЩ?

Избрано от Интернет